Dongerishortsen er kortere enn noen gang

16.06.2013
18:06

Altså for å være HELT så skjønner jeg ikke hva som foregår når det gjelder  ''dongerishortsen''. De blir korterer og kortere enn noen sine..


Fine shorts , men ser dere HVOR korte de er?? Jeg syns at de er veldig korte , og muligens kunne ha vært litt lengere. 
Dette er min personlig mening , og hvis du mener noe annet så respekterer jeg det. 

Nå lurer jeg på om hva dere syns om dette.

STESS LIFE AYE

28.05.2013
15:33

Stresser som bare det med eksamen osv osv. Ønsker alle som har kommet opp LYKKE TIL!!!


Er det noen andre som har kommet opp i eksamen?

Trenger tips

27.05.2013
19:36

Jeg er en ny blogger , har drevet med bloggen i et par dager og jeg har allerde merker at det er ikke lett å få lesere altså. Jeg driver ikke med bloggen for å være på topp-listen etc. Men å bli ''hørt'' hehe. Jeg vil selvfølgelig at andre leser bloggen min , og sier litt om deres meninger. Siden i denne bloggen ikke er den typiske rosa-bloggen som de fleste av oss er vandt til. 
Jeg skulle gjerne ha fått tips til hvordan jeg kan få flere lesere (om det er mulig) og evt tips til hvordan headeren min skal være.

Uansett så ønsker jeg alle nye, og gamle bloggere lykke til ♥♥♥

 

Skinny?

27.05.2013
16:54

Hei kjære lesere

I det siste så har flere og flere topp-bloggere engasjert seg i kampen mot ''kropppresset'' som foregår. I år er det heilt vilt. 85% (muligens meire) jenter er misfornøyd med sin egen kropp. 
At flere bloggere har valgt å snakke om det, er meget bra.  Jeg har selv tatt for meg det teamet allerede , men det bli det ikke nok av. 

Noen er født som naturlige tynne folk , mens andre ikke er det. Det handler om å respektere seg selv , før man respektere andre.

 Hva syns du med det som foregår?  

Education is important.. or?

26.05.2013
10:43

Utdanning er svært viktig. For å kunne brødfø deg og evt din familie i framtiden , må du kunne ha utdanning. I det siste så blir det med å bli en ''kjendis'' viktigere enn å udanne seg.(for noen av oss) 
Mange som gjør sprøe ting , kun for å bli kjent. Er det slikt det skal være? Det er ikke alle som kan bli kjendiser , men selvfølgelig ''never say never'' hehe.
Vi kjenner til mange som nåværende er millionær , som har droppet ut av skolen. Som feks Steve Jobs og Mark Zuckerberg osv  som har bl.a laget facebook , eller de kjente apple produktene.ikk
Vi har sett mye rart i nyhetene , om hvordan forskjellige individer utrykker seg annerledes i håp om å bli kjent for det. I det siste er det også mange programmer som bidrar til at enkelte folk kan få oppfylt deres drøm om å blir en singer. Det er som oftest de kjente programmene som American idol ,  voice , x-factor osv som gir noen det store muligheten. Men det er ikke alle som kan bli kjendiser. Det er heller ikke alle som er flinke sangere. Men alle er flink i noe , alle har sin spesielle talent.I bunn og grunn må alle som har mulighten til å utadanne seg , utdanne seg. Fordi det er slett ikke alle som er mulighten til det.
I mange u-land er det mange som slit , med alt. Mange som sulter seg , stakkars barn.. Hva har de gjort for å fortjene det? Det er selvfølgelig staten deres som får skylda.  Det er de som skal hold styre i landet deres , hvis de ikke klarer å fullføre oppdraget .. hvorfor styrer de fortsatt?!
I mange u-land er det mye urettferdigher som foregår , som mye som verken kan beskrives eller tas opp i mediet. 


Dette bildet forklarer omtrent alt.


Bilder // weheartit

 

Obsessed with celebrities

25.05.2013
11:16

I dag kan jeg med hånden på hjerte si at omtrent 95% av tenåringene er betatt av kjendiser. Jeg har selv vært en selv , og muligens kanskje er en fortsatt. Mange lurer på hvorfor vi er betatt av kjendiser? Det lurer jeg også på. Først og fremst så ser jo kjendiser perfekte ut. De har perfekte tenner , ''kropp'' osv. De bidrar det med ''kroppepresset'', i følge mitt synspunkt. Jeg mener jo at det er de ''kjente'' som har størst innflytelse på befolkningen (med særlig tanke på oss tenåringer) Noen av oss tror på alt de hører på i mediene.

De som jobber i mediene , vet hvor stor innflytelseskraft de har på oss befolkningen. Av og til viser det seg at til og med kjendiser ikke har det ''perfekte'' livet som vi tror at de har. De føler også press på seg , omtrent hele tiden. Akkurat som oss alle andre. Noen av oss faller pladask for noen filmer og skuespillere. I disse filmene er som oftest livet ''dans på roser'' osv. Men i virkligheten er det laaangt i fra.


Tell lie vision.. Den gjør akkurat det den er bedt om.

 

UNDERAGE DRINKING?

24.05.2013
17:12

Vel i dag har jeg ikke gjort så veldig mye .. borsett fra skolen da. OMG DAT IS SO COOL LIZZZZM. Meeeeen i  dag har jeg lyst til å ta for meg to ting. Den ene er ''underage drinking''' og den andre er falske venner (som vist nok mange av oss har) Som fleste av dere allerede har forstått , så menes ''underage drinking'' med de mindreåringer som drikker. Mindreåringer fra mitt synspunkt er ungdommer fra og med 13 år til 16 åringer. I det siste så begynner mange ungdommer med driking i  tidlig alder. Hva skyldes det tro?  Det å drikke mye alkohol er ''liksom'' kult nå. For å være heilt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor. Om du ikke drikk , så får du på en måte ikke være ''inkludert''. De fleste vil vel jo bli mest  likt i alle grupper. Og det med å være ''kul'' er så viktig for noen av oss. Selv om de kommer til å nekte om du spør dem. Det er jo latterlig , enig? Så er det jo de som er litt eldre som gjerne kjøper drikken  for å .. altså jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor jeg.


hehe okei da , det har er vel litt på kanten. But you get the picture.
 

Falske venner og driking har en liten sammenheng. Vi har de som er venn med deg når du har drikke , eller skal lage en HUGE fest.. men så snart som det er ferdig , går de rett bak ryggen på deg å prate piss. Eller de som rett og slett er med deg hele tiden , og muligens blir din ''nye bestevenn'' men også går bak ryggen din. Uansett , det er ikke kult å drikke. Om du er 16 år , og drikker så bryr jeg jo meg ikke. Men hva med de 13 åringene som drikker? For å vær helt ærlig så fatter jeg ikke. Hvor er foreldrene dine? Det spørsmålet har jeg lenge lurt på. Det er selvfølgelig ikke alle mindreåringer som drikker , men i det siste så blir det litt mye av dem. Du merker deg selv om du går ut  i et offentlig ungdoms fest , så er det jo en del mindreåringer der.  You don't belong there kid , go home it's past your bedtime. Neida , men jeg kan streng tatt si at jeg er i mot mindreåringer som drikker. Men det er min meining.  Alle kan mene hva de , og de er viktig å respektere andres meinger.

Jeg har nettop sett et bilde som beskriver ''fake friends'' GUD.  


You know what they say.. ''et bilde beskriver mer enn tusen ord'' Jeg føler dette bildet er den perfekte bildet for å beskriver hvordan en falsk venn er.

Keep your friends close but your enemies closer.

Bilder// weheartit / tumblr.

En urealistisk verden

23.05.2013
17:50

Vi tenårings jentene føler at vi har et stort press på oss hele tiden. Særlig når det gjelder om ''kroppsfasong''. Det er et meget trist syn. Spørsmålet er nok hvem er det som står bak det hele ''presset'' som de fleste av oss føler? De fleste påstår nok ''society'''  
Omtrent hverdag trener noen av oss jentene , uansett hvordan formen er. Det å bli ''slank'' eller å ha ein fin kropp er vel ingen som er i mot , men du skal nok heller gjør ting som du ikke har lyst til?
Jeg klandere selvfølgelig ingen , noen av oss elsker å trene og å bli ''fit''
En annen ting jeg vil nevne er at det nye ordtaket ''fit is the new strong''  som i det øyeblikket tar overhånd.  Fit er ikke det samme som skinny.. noen av oss har vel misforstått meningen med ordtaket. Det å være fit , eller bli fit kommer ikke av å sulte seg , eller kaste opp osv. Det kommer av et sunt kosthold , og at du varierer måten du trener på.
 

                                       

We blame society.. yet we are society.

 


Dette er en utfordring som de fleste av oss er nødt til å takle i hverdagen. Skal det egentlig være slik? Er det slik du har lyst til å ha det?

 Bilder// weheartit

hits