Education is important.. or?

26.05.2013
10:43

Utdanning er svært viktig. For å kunne brødfø deg og evt din familie i framtiden , må du kunne ha utdanning. I det siste så blir det med å bli en ''kjendis'' viktigere enn å udanne seg.(for noen av oss) 
Mange som gjør sprøe ting , kun for å bli kjent. Er det slikt det skal være? Det er ikke alle som kan bli kjendiser , men selvfølgelig ''never say never'' hehe.
Vi kjenner til mange som nåværende er millionær , som har droppet ut av skolen. Som feks Steve Jobs og Mark Zuckerberg osv  som har bl.a laget facebook , eller de kjente apple produktene.ikk
Vi har sett mye rart i nyhetene , om hvordan forskjellige individer utrykker seg annerledes i håp om å bli kjent for det. I det siste er det også mange programmer som bidrar til at enkelte folk kan få oppfylt deres drøm om å blir en singer. Det er som oftest de kjente programmene som American idol ,  voice , x-factor osv som gir noen det store muligheten. Men det er ikke alle som kan bli kjendiser. Det er heller ikke alle som er flinke sangere. Men alle er flink i noe , alle har sin spesielle talent.I bunn og grunn må alle som har mulighten til å utadanne seg , utdanne seg. Fordi det er slett ikke alle som er mulighten til det.
I mange u-land er det mange som slit , med alt. Mange som sulter seg , stakkars barn.. Hva har de gjort for å fortjene det? Det er selvfølgelig staten deres som får skylda.  Det er de som skal hold styre i landet deres , hvis de ikke klarer å fullføre oppdraget .. hvorfor styrer de fortsatt?!
I mange u-land er det mye urettferdigher som foregår , som mye som verken kan beskrives eller tas opp i mediet. 


Dette bildet forklarer omtrent alt.


Bilder // weheartit

 

7 kommentarer

BENEDICTE HOLM 26.05.2013 12:08
kjempefin blogg!
KeRn 26.05.2013 12:36
kansje du kan ta bilde av deg sjøl ;)

og skrive om hverdagen din
wannaberosablogger 26.05.2013 12:50
KeRn: det kan jeg godt gjøre! :)
wannaberosablogger 26.05.2013 12:51
BENEDICTE HOLM: tusen takk!
readfatimasday 26.05.2013 13:32
Fin blog!:) Har du lyst på flere leser, så ta en titt gjennom noen topbbloggere, og se hva dem har du ikke har:) Du får flere lesere etterhvert;)
Skyblue 27.05.2013 07:45
Fin blogg, men kanskje du burde bytte om litt på designet. Headeren f.eks, virker litt kjedelig (ikke frekt ment). Du burde legge ut noen bilder av deg selv, skrive litt om hva bloggen vil handle om, kanskje legge ut noen dagens outfits osv. Bare noen tips, ellers veldig fin asså!
wannaberosablogger 27.05.2013 12:24
Skyblue: tusen takk , ja headeren er ganske dårlig. og takk for tipset

Skriv en ny kommentar

hits