UNDERAGE DRINKING?

24.05.2013
17:12

Vel i dag har jeg ikke gjort så veldig mye .. borsett fra skolen da. OMG DAT IS SO COOL LIZZZZM. Meeeeen i  dag har jeg lyst til å ta for meg to ting. Den ene er ''underage drinking''' og den andre er falske venner (som vist nok mange av oss har) Som fleste av dere allerede har forstått , så menes ''underage drinking'' med de mindreåringer som drikker. Mindreåringer fra mitt synspunkt er ungdommer fra og med 13 år til 16 åringer. I det siste så begynner mange ungdommer med driking i  tidlig alder. Hva skyldes det tro?  Det å drikke mye alkohol er ''liksom'' kult nå. For å være heilt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor. Om du ikke drikk , så får du på en måte ikke være ''inkludert''. De fleste vil vel jo bli mest  likt i alle grupper. Og det med å være ''kul'' er så viktig for noen av oss. Selv om de kommer til å nekte om du spør dem. Det er jo latterlig , enig? Så er det jo de som er litt eldre som gjerne kjøper drikken  for å .. altså jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor jeg.


hehe okei da , det har er vel litt på kanten. But you get the picture.
 

Falske venner og driking har en liten sammenheng. Vi har de som er venn med deg når du har drikke , eller skal lage en HUGE fest.. men så snart som det er ferdig , går de rett bak ryggen på deg å prate piss. Eller de som rett og slett er med deg hele tiden , og muligens blir din ''nye bestevenn'' men også går bak ryggen din. Uansett , det er ikke kult å drikke. Om du er 16 år , og drikker så bryr jeg jo meg ikke. Men hva med de 13 åringene som drikker? For å vær helt ærlig så fatter jeg ikke. Hvor er foreldrene dine? Det spørsmålet har jeg lenge lurt på. Det er selvfølgelig ikke alle mindreåringer som drikker , men i det siste så blir det litt mye av dem. Du merker deg selv om du går ut  i et offentlig ungdoms fest , så er det jo en del mindreåringer der.  You don't belong there kid , go home it's past your bedtime. Neida , men jeg kan streng tatt si at jeg er i mot mindreåringer som drikker. Men det er min meining.  Alle kan mene hva de , og de er viktig å respektere andres meinger.

Jeg har nettop sett et bilde som beskriver ''fake friends'' GUD.  


You know what they say.. ''et bilde beskriver mer enn tusen ord'' Jeg føler dette bildet er den perfekte bildet for å beskriver hvordan en falsk venn er.

Keep your friends close but your enemies closer.

Bilder// weheartit / tumblr.

5 kommentarer

amazingme 24.05.2013 19:08
kjempe kul blogg, vil du ta en titt på min og kommentere=)?
Sofiefashion 24.05.2013 19:16
Du har en utrolig bra og kul blogg. Den er annerledes enn andres, og det liker jeg veldig godt.:)

Jeg kommer til å følge med på bloggen din framover og kommentere:)

Ha en flott fredag videre og god helg:):)
wannaberosablogger 24.05.2013 19:45
Sofiefashion: oh tuseeen takk , håper du og får ein kjempe fin helg :))
Tina Alexandra- mote, foto og hverdag 24.05.2013 19:52
så kul blogg! kommer til å bli fast leser :)

Vel, jeg er helt enig med deg at man burde ikke drikke når man er mindreårig (under 16 år)! Eller man skal jo egentlig ikke drikke når man er 16 år heller, men da er man i den alderen der man vil prøve nye ting hele tiden. Jeg pleier ikke å drikke egentlig, men på 17 mai så ville jeg drikke siden da hadde jeg så lyst til å bare prøve. Kommer ikke til å gjøre det til normalt! Men synes det var greit på 17.mai siden det var bare en gangs tilfelle. Men er helt hundre prosent enig at man egentlig ikke burde drikke/røyke/snuse, og er utrolig kjipt for dem som har press på seg. Men man må egentlig bare lære seg og si nei, og stå imot. Mange av vennene mine drikker veldig ofte, og jeg takker nei når de spør.. og de aksepterer det ;)
wannaberosablogger 24.05.2013 20:40
Tina Alexandra: tusen takk :D så bra at du er enig med meg , det er kjempe bra at vennene dine aksepterer deg! Helt enig , man må kunne si nei! igjen tusen takk!! :)

Skriv en ny kommentar

hits